čtvrtek 28 březen 2024
Text Size

SledovaniTV vydalo aktualizaci aplikace pro televizory LG, později bude i Samsung

AKTUALIZOVÁNO: Podle oznámení výrobce, prošla aplikace redesignem a jsou tu i některé vylepšené (vyhledávání) a zcela nové funkce, jako profily.Foto: archiv autora

AKTUALIZOVÁNO, 15:00 hod.: SledovaniTV také u některých kanálů (ČT, TV Barrandov a RTVS Jednotka a Dvojka) přidalo funkci Audio popis. Tu využívají zejména nevidomí uživatelé a slouží k popisu děje, scény, chování a mimiky postav.

 

Výsledkem obou aktualizací má být také zcela nová domovská obrazovka obsahující krom rozkoukaných pořadů a oblíbených kanálů i doporučení na zajímavé pořady. Profily jde vytvářet, spravovat a přepínat, redesignem prošel i tzv. TV program, zjednodušeně řečeno EPG, který má být nyní „přehlednější a intuitivnější“. Každý pořad má mít také v horní části podrobnější popisek plus další údaje (např. trvání a rok uvedení).

K TÉMATU:

Nový kabát získala také párovací obrazovka, na „chytrých“ televizorech bylo přidáno vyhledávání jak mezi TV pořady, tak mezi filmy, seriály a televizními stanicemi.

SledovaniTV ohlásilo, že už nyní je aktualizace aplikace k dispozici pro LG, televizory Samsung mají přijít na řadu o… „několik týdnů později“.

Internetová televize (IPTV) SledovaniTV nabízí více než 200 televizních kanálů a přes 100 rádiových stanic. Kvalita vysílání jde od SD po 4K a funguje také jako virtuální videorekordér, takže je k dispozici až záznam pořadů pro až 120hodin. Aplikace je dostupná na řadě zařízení, jako jsou televizory, počítače, boxy s o. s. Android TV a rozumí si i s Amazon Fire TV Stick, Google Chromecast a Apple TV.

 

Číst 1236 krát Naposledy změněno čtvrtek, 27 říjen 2022 12:08

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.