pátek 29 březen 2024
Text Size

Třikrát Technisat Digitradio: dva radiobudíky a odolný drsoň nejen na stavbu

Tři novinky představují různé cenové relace i různé prostředí do kterého jsou určeny. Nejzajímavější je asi vyspělý radiobudík s bezdrátovým dobíjením, za pozornost ale stojí i tzv. stavební rádio s hmotností 2,4 kg a pevným držadlem. Foto: Technisat

Nově oznámené kousky míří i na český trh a níže najdete základní informace a ceny.

Technisat Digitradio 231 OD (4.599 Kč, foto i v úvodu) – odolný drsoň s Bluetooth a krytím IPX4 nejen na stavbu. Výkon 2x 8 W (RMS), akumulátor Li-Ion (2.200 mAh, 24,42 Wh) a hlavně možnost využít další kompatibilní 18voltové akumulátory značek Bosch Professional, Makita a DeWalt (příslušné adaptéry v ceně).

 

Technisat Digitradio 50 SE (2.099 Kč) – klasický radiobudík s výkonem 1,5 W (RMS), dobíjením mobilu přes USB a připojením sluchátek. Napájecí zdroj je externí.

 

Technisat Digitradio 52 CD (3.099 Kč) – vyspělý radiobudík smechanikou CD, bezdrátovou dobíječkou standardu QI, výkonem 2x 2 W (RMS) a Bluetooth.

Více informací na Televizním webu.

 

 

Číst 1148 krát Naposledy změněno středa, 05 říjen 2022 09:14

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.