středa 24 duben 2024
Text Size

Varta Outdoor Sports H30R Wireless Pro: odolná dobíjecí čelovka s „nočním viděním“ Doporučený

S novou bezkontaktní náhlavní svítilnou, která má prý přežít pád ze dvou metrů a  splňuje rovněž krytí podle standardu IPX7 (odolnost proti prachu a vodě), dostanete i nabíjecí základnu, „kolébku“, s rozhraním USB. Do ní stačí čelovku prý jen položit… Foto: Varta

Varta H30R Wireless Pro (899 Kč, záruka 3 roky) nabídne světelný výkon až 400 lm, tři režimy svícení a také integrovaný akumulátor typu LiPo, tedy zcela bez paměťového efektu, přičemž doba provozu je udávána na až 50 hod. Pokud naopak kapacita akumulátoru klesne pod 10 % oznámí to integrovaná stavová dioda. Dobíjení přes USB obstará jak počítač, tak mobilová dobíječka nebo třeba i powerbanka či moderní vůz.

K TÉMATU:

Varta H30R Wireless Pro o hmotnosti 125 g pracuje s trojicí žárovek LED. První, výkonná dosvítí až 80 m, druhá je zaměřena na tzv. „režim flood“ vhodný zejména na osvícení nejbližšího okolí a poslední je červená varianta vhodná pro noční pohyb v prostoru bez oslnění. Vedle toho je k dispozici i kombinovaný režim, kdy si čelovka spojí dvě bílé LED a výsledkem bude oněch zmiňovaných až 400 lumenů.

Číst 1188 krát Naposledy změněno čtvrtek, 01 prosinec 2022 02:07

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.