pátek 19 duben 2024
Text Size

„Chytrá prodlužovačka“ Tapo P300 s řadou funkcí, včetně přepěťové ochrany

Prodlužovací kabel (délka šňůry 1,5 m) společnosti TP-Link lze ovládat odkudkoliv a je navíc vybaven konektory USB pro vyspělé dobíjení mobilů a drobné domácí elektroniky. Foto: TP-Link

 

Chytrá prodlužovací zásuvka („trojpes“) disponuje konkrétně třemi zásuvkami pro spotřebiče (230 V), dvěma klasickými rozhraními USB vybavenými nabíjecím standardem QC 3.0 (co to je) a jedním s USB-C s podporou rychlého nabíjení USB (PD) s až 18 W. (Poznámka autora: dobíjení těmito standardy vyžaduje kompatibilní zařízení. Pozor: někdy se nemusí zařízení dobíjet vůbec!)

ČTĚTE TAKÉ:

Vzdálené ovládání dovoluje firemní aplikace Tapo, která je dostupná v češtině i slovenštině a umí spolupracovat i s nejrůznějšími asistenty, přičemž tři zásuvky je možné ovládat jednotlivě i najednou. K dispozici jsou časové plány, klasický časovač, režim nepřítomnosti a funkce zajišťující náhodné vypnutí a zapnutí. Přímo na prodlužovačce má také být tlačítko celkového vypnutí a zapnutí; zda elektronické nebo fyzické nebylo uvedeno.

Prodlužovací kabel nemá, podle výrobce, ke své funkci potřebovat rozbočovač, pouze Wi-Fi, Bluetooth a stálý přísun elektrické energie. Zabudovány jsou nadproudová i teplotní ochrana, dětská pojistka (vsunutí cizích předmětů) a použit byl také tzv. samozhášivý materiál.

Číst 614 krát Naposledy změněno neděle, 18 prosinec 2022 13:31

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.