pátek 19 duben 2024
Text Size

Rozbočovač Linq 8in1 Pro Studio Hub do náročných řešení

Elegantní hub pracuje jednak jako rozbočovač, zastane ale také roli plnohodnotné dokovací stanice i pro notebooky MacBook Pro s rozlišením Ultra HD (8K). Foto: Elements

Kompaktní zařízení nabídne rozšíření možností jakéhokoli notebooku a nechybí mu HDMI s podporou rozlišení 8K, ethernetové rozhraní (až 2,5 Gb/s), 2x USB-C (obraz i dobíjení), USB 3.2, Gen 2 (až 10 Gb/s) a také nabíjení přes USB PD (co je to) s až 100 W. Samozřejmostí jsou běžná rozhraní USB (A) pro klávesnici či myš.

ČTĚTE TAKÉ: Co je to dobíjení USB PD a Qualcomm QC (Quickcharge)

Linq by Elements 8in1 Pro Studio 8K, jak se také zařízení jmenuje, přenese video s obnovovací frekvencí až 120 Hz (4K), zvládá ale také 8K s 30snímky za sekundu.

Bytelný má být kabel pro připojení k notebooku, který má nylonové opletení a rozhraní USB-C vyhovující jak specifikaci USB, tak Thunderbolt.

 

Číst 539 krát Naposledy změněno pondělí, 06 únor 2023 20:06

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.