sobota 20 duben 2024
Text Size

Evolveo BoneSwim: sluchátka nejen na plavání do jednoho metru

Novinku s přehrávačem audia zakoupíte ve třech barevných provedeních (šedá, modrá, oranžová) za 1.990 Kč a nabídne zajímavou technologií přenosu zvuku přes lícní kosti. Foto: Evolveo

AKTUALIZOVÁNO, 1.8.2023: Test sluchátek Evolveo BoneSwim...

 

Sluchátka s krytím, odolností proti prachu a vodě, IP68 (co je to), mají hmotnost pouze 30 gramů, citlivost mikrofonu je -38 dB, citlivost sluchátek 90 dB a díky otevřenému řešení je slyšet i okolní zvuk. Do vnitřní paměti s kapacitou 16 GB uložíte tisíce souborů MP3, přehrát ale můžete i formát WAV.

K TÉMATU:

Akumulátor má kapacitu 160 mAh, k dispozici je až pět hodin přehrávání a plné dobití má trvat pouze 1,5 hodiny. Sluchátka navíc nabízejí připojení přes energeticky úsporné Bluetooth 5.1, k dispozici je také mikrofon a tudíž i hands-free.

V ceně dostanete ochranné pouzdro, nabíjecí kabel (magnetický) a ušní nástavce. 

 

Číst 647 krát Naposledy změněno úterý, 01 srpen 2023 14:34

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.