pátek 29 březen 2024
Text Size

Reprosystém Sony SRS-XV800 na mejdan k bazénu i na doma

Nejen letní novinka (krytí IPX4 – co je to) bude k dostání od tohoto měsíce a jak vidíte z fotografií, nabídne jak standardní hraní „na výšku“, tak na šířku někde na polici.

Dvoupásmový Sony SRS-XV800 (19.990 Kč) s basreflexem je částečně vyroben z firemního recyklátu a vybaven rukojetí a kolečky. Ovládat se dá buď přímo na zařízení podsvíceným, dotykovým panelem, nebo prostřednictvím aplikací Sony Music Center a Sony Fiestable. Přes první můžete vybírat seznamy skladeb, měnit osvětlení a režimy zvuku, Fiestable dovolí přístup k dodatečným funkcím, jako karaoke a DJ s jejichž pomocí lze přidávat zvukové efekty.

K TÉMATU:

Reprosystém s rozsahem 20 až 20.000 Hz (vzorkování 44,1 kHz) je přenosný a s akumulátorem, výdrž má být až 25 hod., přičemž během 10min. se má dobít na další 3 hodiny provozu. Přes rozhraní USB (1,5 A) pak z něj můžete dobíjet třeba i mobil.

Osazeno je pět výškových reproduktorů (tři vpředu, 60 mm, dva vzadu – 40 mm) a dva pro středo-basové složky (170 mm). K dispozici je několik přednastavených režimů a třípásmový ekvalizér, zvuk se optimalizuje v závislosti na poloze reprosystému.

Rozhraní vidíte na snímku, k dispozici je i vstup pro karaoke a kytaru a také Bluetooth 5.2 s profily A2DP, AVRCP a SPP. Kodeků je tu hned několik, včetně SBC, AAC a LDAC. Samozřejmostí je synchronizace osvětlení s muzikou, dvě jednotky SRS-XV800 je možné kombinovat s televizorem a v tomto okamžiku se, mimo jiné, například vypnou tři „výškáče“ (systém může celkem až 100 kompatibilních reprosystémů). Krytí IPX4 je pouze ve svislé poloze, ve vodorovné poloze jde o IPX2.

Spotřeba má být 77 W a 0,5 W v pohotovostní. Pokud je využíváno Bluetooth, stoupá na asi 2 W. Rozměry jsou 317 x 720 x 375 mm (švh), hmotnost 18,5 kg.

 

Číst 522 krát Naposledy změněno pondělí, 15 květen 2023 07:45

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.