čtvrtek 28 březen 2024
Text Size

Vestavné mikrovlnky Mora 2023 ve vyladěném designu

Nová generace domácích spotřebičů nastupuje i v této oblasti a má být sladěna s nedávno uvedenými novinkami (odkaz níže). Nabízena bude ve třech barevných provedeních a s různou výbavou. Foto: Mora

K dispozici je až devět automatických programů, včetně běžného ohřevu, pečení kuřecího masa, rozmrazování a třeba i přípravy pizzy kombinovanou technikou (mikrovlny – rozmrazení plus gril). Je tu i automatické čistění nerezového vnitřku a gril je typu Quartz o výkonu až 1.200 W v pěti stupních. Využít také můžete vaření ve více fázích, jako už zmiňované rozmrazení s následným grilováním.

K TÉMATU:

Mora VMT 445 - ovladaní.

Mikrovlnky se podle provedení ovládají knoflíkem a tlačítky, nebo za pomoci dotykového panelu (viz foto) a jsou opatřeny ochranou proti ulpění otisků prstů a dětským zámkem. Můžete je instalovat do horních či vysokých skříněk, ale také do skříněk bočních.

Jako příklad zmiňme Mora VMT 745 B (7.990 Kč, foto i v úvodu) s panelem z černého skla. V nerezovém vnitřku o objemu 25 l je umístěn otočný talíř o průměru 315 mm. Po vaření využijete čistící program Eco Clean, takže vložíte misku s vodou a pára následně nečistoty změkčí, takže jdou snadněji setřít.

Mora VMT 745 B - dotykové ovládání.
Číst 573 krát

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.