neděle 28 duben 2024
Text Size

Hisense, Discovery Channel a tajemství podmořských jeskyní

Naučný seriál z pohledu techniky podmořského focení a natáčení vznikl ve spojení s jedním z nejoceňovanějších odborníků, Ping Fanem. Odkrývá tajemství mexických podmořských jeskyní, které jsou, podle Mayů, bránou do podsvětí. Foto: Hisense

Ze spolupráce vznikla série originálních videí, kterou fotograf, kameraman a režisér Ping Fan upravil na letošní novince, televizoru Hisense ULED X s podsvícením Mini LED s až 20.000 diodami. Ten na lednovém veletrhu v Las Vegas získal ocenění za inovaci CES Innovation Award „Honoree“ (externí odkaz) a dnes ho naleznete v prodeji jako Hisense UX nebo také Hisense UXKQ.

ČTĚTE TAKÉ:

Dokumentární videosérie pro Discovery Channel ukazuje dech beroucí podmořské prostory u nichž je temnota jeskyní v kontrastu s ostrými kužely světla.

Ukázkové video v rozlišení až Ultra HD (4K) najdete na Youtube (externí odkaz, nové okno).

 

Číst 664 krát Naposledy změněno středa, 02 srpen 2023 11:52

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.