sobota 27 duben 2024
Text Size

Belkin vylepšuje příslušenství pro bezdrátové dobíjení a přichází s Qi2

Novinky vyrobené z recyklovaných plastů (PCR) míří, vedle bezdrátového nabíjení, i na komunikaci přes náhlavní soupravy. Foto: Belkin

Mezi novinkami najdeme univerzální bezdrátovou nabíjecí podložku BoostCharge Pro Easy Align 15W pro standard Qi (co to je) se dvěma samostatnými systémy tepelné ochrany. Vyspělejší verzí je pak BoostCharge Pro 3v1 s novou technologií Qi2 dávající, při použití tohoto systému, dobíjení s až 15W, při bezdrátovém nabíjení přes Qi pak 5 W. Vždy se jede přes USB-C, podložka je kompatibilní s MagSafe. Další variantou je tzv. konvertibilní bezdrátová podložka BoostCharge Qi2 se stojánkem opět kompatibilní s MagSafe a dovolující přepínat mezi režimy dobíjení a stojánku.

ČTĚTE TAKÉ:

 

Belkin SoundForm Inspire.

Zajímavým výrobkem je dětská náhlavní souprava SoundForm Inspire se 40mm měniči a omezením hlasitosti na 85 decibelů. Její součástí je měkká nastavitelná čelenka.

Headset SoundForm Adapt je už určen pro dospělé a práci z domova nebo z kanceláře. K dispozici je stavitelný mikrofon a potlačení okolního hluku. Zajímavá je také výdrž baterie udávaná na 65 hodin.

Mezi dalšími výrobky najdete i nabíjení MacBook Pro (BoostCharge Pro 140W), hybridní nástěnnou nabíječku BoostCharge 25W s USB (PD 3.1) spojenou s powerbankou či rozbočovač 5v1 Thunderbolt 4.

 

Číst 543 krát Naposledy změněno čtvrtek, 12 říjen 2023 19:33

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.