sobota 27 duben 2024
Text Size

Hisense vstupuje na trh vestavných kuchyňských spotřebičů. A nabídne všechno…

Novinky v minimalistickém designu zatím představují vestavné trouby, multifunkční mikrovlnné trouby, indukční varné desky s automatickými funkcemi a vestavné myčky nádobí. Foto: Hisense

Většina spotřebičů je vybavena Wi-Fi a díky aplikaci ConnectLife jde ovládat i na dálku. Vedle výše uvedených spotřebičů firma vlastnící i značky Gorenje a Mora chystá i vestavné kávovary, ohřívací zásuvky a další velké i malé domácí spotřebiče završující celou nabídku.

ČTĚTE TAKÉ:

Podívejme se nyní na některé už představené novinky v jednotlivých kategoriích…

Indukční varná deska Hisense I6456CB (14.990 Kč) nabídne automatické programy pro vaření, dušení i grilování. Jsou tu také funkce pro udržování hotového pokrmu v teple, šetrné rozpouštění choulostivých ingrediencí, ohřev pod bodem varu nebo naopak extra rychlý var velkého množství vody. Dvě levé varné zóny můžete propojit, pozoruhodná je pak funkce změny intenzity ohřevu pouhým posunutím nádobí.

 

Mikrovlnná trouba Hisense BIM325GI63DBG (9.990 Kč) pracuje s invertorovou technologií a vedle obvyklého rozmrazování a ohřevu zvládne i grilování menších porcí masa nebo pizzy a zapékání. Nabízí i tzv. vícefázové vaření, takže například v prvním kroku přípravu pomocí mikrovln a ve druhém gratinování s využitím grilu.

 

Multifunkční trouba Hisense BSA66346PBGWIFI (20.990 Kč) má objem plných 77 l a klenutý vnitřní prostor ve stylu tradičních pecí na dřevo. Kromě klasického pečení nabízí i pečení s párou (zásobník vody), horkovzdušné fritování bez tuku, pečení zmrazených porcí bez rozmrazování nebo vícefázové pečení. K dispozici je termosonda, automatické recepty a spolupráce s aplikací ConnectLife. Trouba v energetické třídě A+ (0,71 až 1,03 kWh/cyklus) se ovládá prostřednictvím dotykového displeje, čistění vnitřku je pyrolytické nebo parní.

 

Vestavná myčka Hisense HV693B60UVAD (16.990 Kč) plné šířky má kapacitu až 16 sad nádobí, tři koše a tři ostřikovací ramena. Vše doplňuje ionizace a UV (udáváno odstranění až 99,9 % bakterií z oplachové vody). Potěší vnitřní osvětlení a zejména dosušování při otevřených dvířkách. Nechybí antibakteriální program a automatické nastavení správného množství prostředku v závislosti na zvoleném programu. Myčka je zařazena do třídy B, motor je invertorový.

 

Číst 477 krát Naposledy změněno čtvrtek, 12 říjen 2023 20:23

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.