sobota 27 duben 2024
Text Size

Evolveo NightVision W25: binokulární foto kamera s nočním viděním

Za 4.290 Kč si můžete pořídit víceúčelové zařízení pro denní i noční použití s čtyřnásobným optickým zoomem ovladatelné i z mobilního telefonu. Vedle optického je tu i digitální zvětšení (8x) a infračervená LED pro noční vidění s dosahem přísvitu až 300 metrů.

Zabudovaná skleněná optika má antireflexní povrch, úroveň vestavěného infračerveného osvětlení je možné upravovat v sedmi stupních a podle výrobce, cituji „…minimální úroveň jasu prodlužuje životnost baterií, maximální úroveň umožňuje pozorovat extrémně jasný obraz. V noci bude vykreslený obraz černobílý.“

ČTĚTE TAKÉ:

Jedno nabití má postačit na asi 4-10 hodin nepřetržitého provozu, životnost prý závisí na tom, jak moc se využívá osvětlení přes IR. Všechna pozorování je možné zaznamenávat v režimech fotografie a videa, snímky jsou umísťovány na paměťovou kartu (až 32 GB). Záznam videa jde do rozlišení až Ultra HD (4K) při 30 snímcích za sekundu, rozlišení u fotografií udáno nebylo. Data do počítače přenesete za pomoci USB-C.

NightVision W25 má tělo odolné proti kapkám vody (krytí udáno nebylo), povrch má být protiskluzový. Důležitým prvkem je Wi-Fi dovolující na dálku nejen upravovat nastavení, ale také pořizovat fotografie a videa, stahovat a mazat nahrané záznamy. Dosah je udáván na maximálně 15 metrů, bezplatná aplikace je ke stažení v App Store a Google Play.

 

Číst 522 krát Naposledy změněno středa, 18 říjen 2023 14:56

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.