Vytisknout tuto stránku

Evolveo NightVision W25: binokulární foto kamera s nočním viděním

Za 4.290 Kč si můžete pořídit víceúčelové zařízení pro denní i noční použití s čtyřnásobným optickým zoomem ovladatelné i z mobilního telefonu. Vedle optického je tu i digitální zvětšení (8x) a infračervená LED pro noční vidění s dosahem přísvitu až 300 metrů.

Zabudovaná skleněná optika má antireflexní povrch, úroveň vestavěného infračerveného osvětlení je možné upravovat v sedmi stupních a podle výrobce, cituji „…minimální úroveň jasu prodlužuje životnost baterií, maximální úroveň umožňuje pozorovat extrémně jasný obraz. V noci bude vykreslený obraz černobílý.“

ČTĚTE TAKÉ:

Jedno nabití má postačit na asi 4-10 hodin nepřetržitého provozu, životnost prý závisí na tom, jak moc se využívá osvětlení přes IR. Všechna pozorování je možné zaznamenávat v režimech fotografie a videa, snímky jsou umísťovány na paměťovou kartu (až 32 GB). Záznam videa jde do rozlišení až Ultra HD (4K) při 30 snímcích za sekundu, rozlišení u fotografií udáno nebylo. Data do počítače přenesete za pomoci USB-C.

NightVision W25 má tělo odolné proti kapkám vody (krytí udáno nebylo), povrch má být protiskluzový. Důležitým prvkem je Wi-Fi dovolující na dálku nejen upravovat nastavení, ale také pořizovat fotografie a videa, stahovat a mazat nahrané záznamy. Dosah je udáván na maximálně 15 metrů, bezplatná aplikace je ke stažení v App Store a Google Play.

 

Číst 583 krát Naposledy změněno středa, 18 říjen 2023 14:56