čtvrtek 25 duben 2024
Text Size

Logitech pro iPad: nové a zajímavé příslušenství 

Tablety od Applu dnes dostaly tři nová pouzdra s někdy až překvapivými vlastnostmi. Jedno z nich prý například zcela nově obstarává ochranu pro nárazům.

 

Tři nová pouzdra mají různé vlastnosti a je na vás, které si vyberete:

  • Logitech Hinge (od 1.499 Kč) je flexibilní pouzdro s kloubem s pevným sevřením nastavujícím iPad do potřebného úhlu v rozsahu 50stupňů, přičemž tablet bude v dané poloze pevně držet.
  • Logitech Big Bang (od 2.199 Kč) je lehký a tenký kryt zajišťující, citujeme, „extrémní ochranu proti nárazům, kterou by jinak zajistil objemný a odolný kryt“. Ochrání tablet při upuštění (testováno z výšky 1,4 m), nárazech do displeje či dokonce úderech. Ochránit má ale také před poškrábáním či politím. Dovoluje rovněž tablet nastavit do pěti různých úhlů.
  • Logitech Turnaround (1.379 Kč, viz foto výše) – stylové pouzdro umožňující podle potřeby natočit iPad na šířku nebo na výšku a poslouží i jako víceúčelový stojánek se čtyřmi polohami.

Všechna pouzdra jsou k dispozici ve verzích pro tablety iPad Air, iPad mini a iPad mini s Retina displejem. 

 

Logitech Hinge.

 

 

Logitech Big Bang.

 

 

Číst 4437 krát Naposledy změněno čtvrtek, 10 červenec 2014 06:13

2 komentáře

  • Odkaz Komentáře Bohouš Herwig neděle, 27 duben 2014 14:37 napsal(a) Bohouš Herwig

    Máte naprostou pravdu. U pouzder tohoto typu mě to překvapuje vždy, ale asi tam je nějaký technický problém. Logitech je přemýšlivá fimra

    Nahlásit
  • Odkaz Komentáře Jan čtvrtek, 24 duben 2014 19:52 napsal(a) Jan

    Skoda ze neni soucasti i klavesnice. Kdyz uz je tolik moznosti jak udelat malou, lehkou, bezdratovou klavesnici, ktera bude soucasti obalu. Hlavne pouzivani klavesnice na obrazovce u ios je pro mne osobne nepohodlne. Hlavne vidim absenci klaves "sipky nahoru, dolu.." a pri aktivaci je velka cast skrita.

    Nahlásit

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.