pátek 18 říjen 2024
Text Size

Hisense Party Rocker One Plus: mejdanový reprosystém s karakoe, bezdrátovým nabíjením i rádiem

Za  7.990 Kč si můžete pořídit zábavu, kterou nezastaví ani pár kapek vody u bazénu. A zajistí vám nejen karaoke se dvěma mikrofony, ale třeba i napojení mobilu či kytary. Základem je ale pochopitelně zesilovač a světelné, zábleskové a DJ efekty, včetně ozvěny. Foto: Hisense

Letní novinka prý i k bazénu (krytí proti vodě IPx4 – co to je) se chlubí zesilovačem o výkonu 300 W, několika reproduktory s frekvenčním rozsahem 20 Hz až 20 kHz a zabudovaným subwooferem. Jsou tu i nejrůznější rozhraní s možností připojit zmiňované bezdrátové mikrofony, dobíjecí místo pro mobil (viz foto), který to umí bezdrátově a také pět světelných efektů.

ČTĚTE TAKÉ:

Akumulátor má Hisense Party Rocker One Plus pohánět až 15 hodin (kapacita 2.500 mAh), po spárování typicky s telefonem přes Bluetooth 5.0 můžete streamovat uloženou muziku, sáhnout po nějaké on-line platformě nebo využít vestavěný rozhlasový tuner (VKV/FM). Přes USB by pak mělo jít rovnou přehrávat hudbu ve formátech MP3, WAV a WMA.

Rozměry (švh) jsou 257 x 550 x  295 mm, hmotnost 10,1 kg.

Poznámka autora: jak vidíte, informace jsou zatím skoupé, do prodeje přichází právě teď.

Číst 346 krát Naposledy změněno pátek, 26 červenec 2024 17:05

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.