pondělí 16 září 2024
Text Size

Telefon Evolveo StrongPhone H1: odolný, vybavený a s powerbankou

Tlačítková novinka nabízí rozměrný displej (7,1 cm, 2,8"), dvě karty SIM, speciální kovové bočnice pro zvýšení odolnosti, vysoké krytí IP68 (viz níže) a neméně vysokou kapacitu akumulátoru 5.000 mAh. Foto: Evolveo

Právě akumulátor (Li-Ion, vyměnitelný, nabití za 6,5 hod.) má být největší předností a výrobce hovoří i o tom, že zvládá funkci powerbanky, takže z něj můžete dobíjet i jiné zařízení. Zabudováno je USB-C, telefon je kompatibilní s USB (OTG) – co to je –, takže v něm lze využít i paměťové zařízení.

ČTĚTE TAKÉ:

Mezi další udávané funkce patří rádio (VKV/FM) fungující i přes reproduktor, čtečka e-knih, záznamník zvuku, tlačítko SOS a, cituji, „silná svítilna“. Nechybí konektor typu jack (3,5 mm) pro sluchátka, která v podobě hands-free dostanete v ceně.

Odolný tlačítkový mobil Evolveo StrongPhone H1 je ke koupi ve dvou barevných provedeních (černo-stříbrná a  černo-šedá) za 2.190 Kč. Rozměry telefonu (švh) jsou 69 x 147 x 23 mm, hmotnost 230 g.

Číst 190 krát Naposledy změněno neděle, 11 srpen 2024 04:41

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.