pondělí 16 září 2024
Text Size

Překapávač s mlýnkem na kávu, Cuisinart DGB2E

Kávovar pro překapávanou kávu z čerstvě namletých zrn, tedy s mlýnkem, uvedla americká  společnost Cuisinart i na český trh. Foto: Cuisinart

Kávovar (5.490 Kč) je vedle dobře viditelného zásobníku (100 g zrn) vybaven nerezovým mlýnkem, opakovaně použitelným filtrem a vyjímatelným zásobníkem na vodu o objemu 1,35 l. Kávu připravuje po šálku a zrna mele vždy nově s konzistencí vhodnou právě pro tento druh přípravy. Pak prý stačí jen do překapávače vložit filtr a zvolit objem „kafíčka“. Následně se připraví buď 120, 210 nebo 300 ml nápoje.

K TÉMATU:

Kávovar jehož design výrobce označuje za „kompaktní“ umí i samostatně ohřát vodu třeba na čaj, pokud by vám zrnková káva došla, můžete dočasně použít i mletou a v ceně máte i speciální odměrku.

Cuisinart DGB2E má rozměry (švh) 180 x 330 x 380 mm, odnímatelné části lze umývat v myčce a náhradní opakovaně použitelnou filtrační vložku stačí umýt pod tekoucí vodou.

 

 

Číst 89 krát Naposledy změněno pondělí, 02 září 2024 10:08

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.