sobota 14 září 2024
Text Size

Venkovní kamera Tapo C410 s fotovoltaikou. Stačí ji prý necelá hodina…

TP-Link uvedl novou sadu s bezdrátovou kamerou v rozlišení Full HD v balení s fotovoltaickým panelem. K provozu jí prý stačí 45 minut přímého slunečního světla. Foto: TP Link

Výrobce ji uvádí i jako, cituji, „…spolehlivou a bezúdržbovou bezpečnostní kameru bez nutnosti kabelového připojení či měnění baterií“. A k tomu v tiskové zprávě dodává: „…solární panel umožňuje její nepřetržité napájení bez nutnosti výměny baterií či připojení k elektrické síti, představuje zcela samostatné bezúdržbové zabezpečení díky nepřetržitému napájení ze sluneční energie. Solární panel je schopen energii efektivně využívat k dobíjení kamery, což je nejen ekologické, ale i ekonomicky výhodné řešení.“

ČTĚTE TAKÉ:

Kapacita snímacího senzoru je 3 MPix, krytí kamery i panelu IP65 (co to je) a k dispozici je také barevné noční vidění (infra LED, dosah až 30 m) a inteligentní detekce osob. Záznam můžete uložit buď na paměťovou kartu typu MicroSD (max. 512 GB) nebo do kloudu.

V aplikaci Tapo lze pak kdykoli a odkudkoli sledovat živý přenos, přehrávat záznamy nebo upravovat nastavení kamery. Napojení jde přes dvoupásmovou Wi-Fi, standard nebyl uveden stejně, jako případné vybavení akumulátorem, apod.

Číst 118 krát Naposledy změněno úterý, 27 srpen 2024 16:41

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.