pondělí 16 září 2024
Text Size

Samsung dnes představil rozšíření uživatelské rozhraní One UI 6.1.1

Primárně jde u něj o funkce s umělou inteligencí Galaxy AI, které se tak, podle výrobce, dostanou do většího množství přístrojů sdružených pod značkou Galaxy. Foto: archiv autora

Aktualizace budou postupně nabíhat od tohoto dne a možnosti známé z nejnovějších modelů Galaxy Z Flip6 a Z Fold6 se díky ní dostanou i do starších výrobků. Počítat prý můžeme s Galaxy S23, S23 FE, S24, Z Flip5, Z Fold5 a Tab S9.

K TÉMATU:

Z nových či inovovaných funkcí výrobce uvádí „Tlumočník“ s režimem Naslouchání, případně jednosměrný překlad při prezentaci nebo projevu, v aplikaci „Textový asistent“ půjde o funkci „Spisovatel“ pracující přes zadání klíčových slov a do Galaxy S24 se dostane i funkce „Návrhy odpovědí“. Díky ní prý půjde zadávat stručné odpovědi i z hodinek Galaxy Watch7 nebo Galaxy Watch Ultra.

Aktualizovaná verze firmwaru se, podle výrobce, cituji: „…zobrazí jako One UI 6.1 pro řadu Galaxy S24, S23 a S23 FE a One UI 6.1.1 pro řadu Z Fold5, Z Flip5 a Tab S9.“

Úvodní snímek: přechod na základní Samsung One UI 6

Číst 85 krát Naposledy změněno čtvrtek, 05 září 2024 16:11

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.