pátek 27 září 2024
Text Size

Vinotéka pod linku Asko WCN25842G a skříňová profi verze pro až 190 lahví

Jak uchovat víno v těch nejlepších podmínkách? Pokud na to jdete z hlediska prostoru, sáhnout můžete po klasickém skříňovém řešení, řešení zabudovaném a je tu i dvouzónová vinotéka umístitelná přímo pod pracovní desku tak, jak ji vidíte na úvodním snímku. Foto: Asko

Švédská společnost Asko, nyní patřící pod skupinu Hisense, uvedla dvě vinotékové novinky: hodně zajímavé řešení umístitelné pod kuchyňskou linku Asko WCN25842G a „chytrou“ skříňovou profi vinotéku Asko WCN311942G se třemi zónami. Obě zajišťují to, co víno potřebuje – stálou teplotu a vlhkost, proudění vzduchu a také prostředí bez otřesů, pachů a bez záření UV.

ČTĚTE TAKÉ:

Asko WCN25842G (59.990 Kč, i foto v úvodu) – vinotéka určená k umístění pod kuchyňskou linku má dvě teplotní zóny pro červené a bílé. Vnitřní osvětlení jde upravit podle osobních preferencí, dvířka se otevírají na stlačení, takže mohou být bez úchytu. Prostřednictvím aplikace ConnectLife můžete naskenovat etiketu a získat tak k vínu další informace z databáze Vivino.

Asko WCN311942G (159.990 Kč, foto níže) – skříňová vinotéka určená pro znalce a majitele tzv. investičních vín. Má kapacitu až 190 lahví a je třízónová, přičemž část vinotéky, třetí zóna, je určena k podávání vína a má barevně nastavitelné osvětlení. Dřevěné police mají teleskopické pojezdy, i zde se dá využít aplikace ConnectLife sahající následně do celosvětové databáze Vivino.

 

Číst 40 krát

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.