středa 18 září 2024
Text Size

Parní pračka Gorenje WaveActive WAP104A3DWI: automatické dávkování i mimořádná úspornost

Další generace novinek (viz odkaz na zprávu z minulého roku) v energetické třídě A, či, jak uvádí výrobce, i „A-30 %“, nabídnou i připojení přes Wi-Fi a tudíž ovládání přes mobil. Foto: Gorenje

Výrobků bylo uvedeno hned několik a k dispozici je i nižší hloubka s obdobnými funkcemi představující v tomto případě 465 mm. Zde se ale podívám na nejprodávanější klasiku pro až 10 kg prádla za kterou zaplatíte 15.990 Kč. Umí si sama, podle hmotnosti prádla, nadávkovat prášek - nebo gel - do zásobníku v němž můžete být obsah pro až 20 pracích cyklů. Pračka využívá invertorového motoru (záruka 15 let), má izolované bočnice pro tišší provoz, osvětlení bubnu a také jeho automatickou sterilizaci párou. Příjemné může být i to, že si zapamatuje poslední nastavení a díky zabudované Wi-Fi jde ovládat i na dálku přes firemní aplikaci ConnectLife.

K TÉMATU:

Jednou z nejdůležitější vlastností bude pro řadu lidí možnost přidat zapomenuté oblečení, praktický je ale také program pro odstraňování nejběžnějších skvrn (na 36 druhů) při nízké teplotě.

Programů má být celkově vzato 15 a najdete tu extra rychlý 20minutový, intenzivní pro vyprání poloviční náplně do hodiny (32 nebo 59 min.) a také řadu parních programů. Od ošetření v závěru pracího cyklu, přes hygienický, až po speciální program pro praní košil s párou a tudíž následné snazší žehlení.

 

Číst 61 krát Naposledy změněno středa, 18 září 2024 03:26

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.