pátek 27 září 2024
Text Size

Pecka.TV: nová internetová televize za pouhých 119 Kč

Dnes má být spuštěna IPTV, která nabídne tři balíčky z nichž základní bude mít 104 kanálů za 119 Kč. Foto: autor (odchyceno, úvod) a Pecka.TV

Základní balíček se jmenuje Pecka, dále je k dispozici tzv. Velká Pecka mající 148 stanic za 229 Kč měsíčně a Mega Pecka se 162 kanály za 279 Kč, možné jsou i celkově o něco levnější roční platby. Obrazová kvalita je označena jako HD (poznámka autora: všimněte si, že neuvádějí Full HD), k dispozici má být sedmi denní archiv, řazení nabídky stanic podle žánru a hodnocení, a je tu i sledování na až dvou zařízeních současně bez příplatku.

K TÉMATU:

Pecka.TV - přehrávač (poznámka autora: snímek základu IPTV nebyl dodán).

A jaké stanice Pecka.TV nabídne? Stručně řečeno, pomalu všechny, které můžete vidět v pozemním DVB-T2 plus například AMC, AXN, Film+, Epic drama, dětské kanály i Nova Sporty a také například Viasat History.

Úplný seznam by měl být zde (nové okno, externí odkaz), prvních 7 dní dostanete na zkoušku za 1 Kč.

IPTV si vedle obvyklého počítače pustíte i na televizorech Samsung, LG, Hisense (Vidaa) a Android TV/Google TV. Aplikace má být k dispozici i pro Apple TV a zařízení (mobily, tablety MMC) s o. s. Android a iOS.

 

Číst 45 krát

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.