pátek 27 září 2024
Text Size

Spolehlivější autokamery: jsou tu paměťové karty Mio High Endurance

Společnost Mio uvedla speciální médium typu MicroSD, které se má lépe vypořádávat s enormní zátěží v automobilových kamerách. Zaměřeno je tak na velmi časté přepisování, dlouhodobé natáčení i ve 4K a samozřejmě i na zvládnutí rázů a velmi širokého rozsahu teplot a vlhkosti. Foto: Mio

Výrobce hovoří i tom, že Mio High Endurance je kompatibilní s většinou autokamer na trhu a že je rovněž určeno pro provoz v dalších náročných prostředích, resp. zařízeních, jako jsou například drony.

K TÉMATU:

Rychlost čtení má u karty dosahovat až 100 MB/s, zápis až 80 MB/s a hlavně je tu extrémní rozmezí teplot za kterých mají paměťové karty fungovat: -40°C až +85°C. A je tu například také elektrostatická ochrana podle ESD IEC 61000-4-2.

Na karty, vyráběné v kapacitách 128 GB (799 Kč, resp. pro Slovensko 32 €) a 256 GB (1.199 Kč, resp. 48 €), je poskytována 3letá záruka.

 

Číst 28 krát

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.