pátek 27 září 2024
Text Size

Autokamera Lamax N10 GPS 3v1: tři kamery vidí vše

Univerzální systém sejme vše, co se děje vpředu, vzadu a dokonce i uvnitř automobilu, kde je navíc infračervený přísvit, ostatní kamery zvládají, podle výrobce, pořídit i klasická noční videa. Foto: Lamax

Lamax N10 GPS 3v1 přijde na 4.999 Kč, systému nechybí G senzor automaticky uzamykající záběry v případě nějaké události (lze to udělat i ručně) a stáhnout je můžete nejen přes kabel, ale také přes Wi-Fi pracující i na 5GHz. Celek jako obvykle čerpá energii z tzv. superkondenzátoru, v ceně dostanete napájecí adaptér s rozhraním i pro rychlé dobití typicky mobilu.

K TÉMATU:

 

V souvislosti se třemi kamerami výrobce prohlásil, že… „záznamy pořizují současně“, přední a zadní nahrává až ve 4K, interiérová ve Full HD. GPS je zabudována do magnetického držáku.

Videa se nahrávají s kodekem H.265/HEVC, do mechaniky paměťové karty můžete zasunout až 256 GB a napájení jde přes symetrický konektor USB-C.

 

Číst 16 krát Naposledy změněno čtvrtek, 26 září 2024 12:24

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.