středa 16 říjen 2024
Text Size

Tlačítkový telefon Evolveo EasyPhone XR: na jedno nabití osm dnů

Tři barevná provedení (černá, modrá, červená) a cena 990 Kč. To je tlačítková klasika určená nejen pro seniory. Foto: Evolveo

Telefon se dodává s nabíjecím stojánkem, má barevný displej typu LCD (TFT) s úhlopříčkou 5,8 cm (2,3") a rozlišením 320 x 240 bodů. A také menu s prý jednoduchým a intuitivním ovládáním. Na zadní straně se nachází tlačítko SOS, k dispozici je také rádio VKV/FM s vestavěnou anténou hrající i bez sluchátek a přes reproduktor.

K TÉMATU:

Jak vidíte ze snímků, tlačítka klávesnice jsou jasně oddělena, což má usnadňovat psaní zpráv i zadávání telefonních čísel. Tři speciální tlačítka (M1, M3, M3) pak umožňují rychlý přístup k nejpotřebnějším funkcím.

Tlačítko SOS volá, resp. zasílá zprávy na vybraná čísla, po zasunutí telefonu do dokové stanice, stojánku, je spuštěno automatické dobíjení. Potěší i tzv. fotokontakty, tedy přiřazení fotografie k dané osobě.

EasyPhone XR má rozměry 58 x 128 x 14 mm, hmotnost je 90 g a připojit lze Bluetooth hands-free, nechybí ale ani 3,5 mm vstup typu jack pro klasická drátová sluchátka. Akumulátor Li-Ion má kapacitu 1.000 mAh, je uživatelsky vyměnitelný a jeho dobití má trvat 3 hodiny.

 

 

Číst 101 krát Naposledy změněno pondělí, 30 září 2024 09:12

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.