neděle 8 září 2024
Text Size

Dvojice autokamer Mio MiVue C595WD nabídne nadstandardní záruku i pokročilý parkovací režim

Počítejte rovněž se zajímavou cenou, obvyklým decentním provedením a natáčením do rozlišení Full HD (1.920 x 1.080 bodů) při 30 sn./s. Foto: Mio

Zabudován je obvyklý snímač Sony Starvis s vysokou světelností (f/1,8), noční režim s HDR a také patentované upozornění na rychlosti, radary, kamery na křižovatkách a nechybí ani upozornění před a v průběhu měřených rychlostních úseků (tzv. úseková měření).

K TÉMATU:

Obrazovka LCD má úhlopříčku 5,1 cm (2"), GPS automaticky zaznamenává informace typu rychlost, směr, nadmořská výška a zeměpisné souřadnice. Pokud je motor vypnutý, kamera se přepne do tzv. inteligentního parkovacího režimu. Jakmile v něm senzory detekují náraz, nebo pohyby v blízkosti přední části vozidla, nahrávání se automaticky aktivuje. Systém pochopitelně vyžaduje trvalé napájení kamery, např. přes Mio SmartBox III. Součástí nahrávky je i záznam těsně před incidentem.

Zabudovaná Wi-Fi poslouží pro přenos souborů a k aktualizaci firmwaru a rychlostních radarů (Wi-Fi OTA). Nechybí obvyklý superkapacitor (více v recenzi jiné kamery na odkazu výše), natáčení do formátu MP4 (H.264) a mechanika paměťové karty MicroSD (až 256 GB). Napájení obstará moderní konektor USB-C jak přes 12 V, tak přes 24 V. K dispozici je také obvyklý software pro PC.

Mio MiVue C595WD si už můžete zakoupit, a to buď v kompletu za 3.100 Kč (Slovensko: 130 €) nebo ve verzi MiVue C595W bez zadní kamery za 2.100 Kč (82 €). Záruka je 3 roky.

 

Číst 289 krát

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.