pátek 18 říjen 2024
Text Size

Veletrh Eurobike 2024: Acer uvedl novou generaci elektrokol

Ta se vyznačují neobvyklým návrhem i zaměřením a také překvapivě bytelnými pneumatikami, což je vidět na snímcích. Foto: Acer

Elektrokola Acer ebii elite (s UI/AI), Acer fat tire či Acer eCargo-M poukazují, spolu s Acer eNomad-R ST, na hodně rozmanité portfolio a použití v různých druzích terénu. Řada eNomad má rámy z hliníkové slitiny, odpruženou vidlici a pláště 20x4". Vylepšena byla rovněž bezpečnost, resp. zabezpečení kol, specialitkou je model Acer eCargo-M s nosností až 230 kg a připojením předního a zadního nosiče pro zavazadla, resp. prodlouženým zadním nosičem pro přidání příslušenství.

K TÉMATU:

Acer ebii je ke koupi od 3.999 €, modely Acer ebii elite, Predator eNomad-R, Acer eNomad-R ST, Acer eCargo-M, Acer eCity-R a Acer eUrban-R si budete moci pořídit někdy od 4. čtvrtletí 2024.

Kola jsou ještě do této neděle k vidění na veletrhu Eurobike 2024 v německém Frankfurtu, jaká bude nabídka pro český, potažmo slovenský trh jsem poptal.

Číst 393 krát Naposledy změněno čtvrtek, 18 červenec 2024 19:31

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.