středa 16 říjen 2024
Text Size

Logitech POP Icon Keys: hravé klávesnice a myši „nepatrně“ jinak

Klávesnici, která je ke koupi u vybraných partnerů v pěti barevných variantách za 1.499 Kč, doprovází stejnojmenná myš za 749 Kč. Vše je napojitelné na stávající software Logi Options+. Foto: Logitech

Novinka s odvážným designem a tlačítky s nízkým profilem má umožňovat, cituji, „…přesné a tiché psaní, na které si okamžitě zvyknete. Svěží barvy, transparentní povrchová úprava a elegantní silueta klávesnice zpříjemní vaše pracovní podmínky na libovolném místě.“

K TÉMATU:

Klávesnice má čtyři programovatelná tlačítka, která nastavíte přes zmiňovanou aplikaci, výrobce zdůrazňuje snadný přechod z režimu práce do zábavy (prý jeden stisk) a obdobně jednoduché vyvolání sociálních médií, hudby, videa nebo spuštění nástrojů umělé inteligence.

Klávesnice dovoluje přepínání mezi různými o. s. i zařízeními, výdrž baterie je udávána na až 3 roky. Myš ze stejné kolekce má být stejně tichá, má dvě programovatelná tlačítka a je taktéž napojitelná na až tři zařízení. Výdrž baterie je udána na až 2 roky.

Obě nyní uvedená zařízení využívají recyklovaný plast (v závislosti na barevné variantě od 37 do 70 %) a jsou v papírových obalech.

Variantou k oběma samostatným výrobkům je kombinace POP Icon Keys Combo za 1.999 Kč a doplnit si je můžete i o podložku Logitech Desk Mat.

 

Číst 28 krát Naposledy změněno neděle, 13 říjen 2024 21:28

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.