středa 16 říjen 2024
Text Size

TP-Link Tapo D210: zvonek s kamerou a obousměrnou komunikací

Výrobek s dvoucestným zvukem dovoluje komunikaci i přes mobil a má kombinovat snadné ovládání a dohled nad vstupem do obydlí. Napájen je akumulátorem s udávanou životností až 6 měsíců. Foto: TP Link

Zabudovaná kamera má rozlišení Full HD, kapacita snímacího senzoru je 3 MPix, úhel záběru 160° a k dispozici je také noční vidění s přísvitem, který by měl dosáhnout na vzdálenost až 5metrů.

K TÉMATU:

Novinka pracuje s detekcí pohybu založenou na UI (AI), dokáže prý automaticky odhalit osobu u domovních dveří a zaslat upozornění přímo na mobilní telefon. K dispozici je také obvyklé vytváření vlastních virtuálních zón s upozornění na jejich případné narušení.

Venkovní zvonek se stupněm krytí IP64 (co to je) dovoluje vzdálené ukládání záznamů, v případě toho lokálního je k mání mechanika paměťové karty MicroSD s kapacitou max. 512 GB.

 

Číst 17 krát

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.