pondělí 28 říjen 2024
Text Size

Úsporné sušičky Gorenje třeba i s Wi-Fi a bez vylévání kondenzátu

Výrobce hovoří o inspiraci venkovním sušením prádla, maximální teplotu tak stanovil na +40 °C a akcentuje i nižší opotřebení oblečení. Foto: Hisense

Díky nižší teplotě se prý tkaniny méně opotřebovávají, vlákna tolik nemění vlastnosti a riziko sražení má být, oproti běžné sušičce s tepelným čerpadlem, o 50 % nižší. A týká se to prý i jemného prádla...

K TÉMATU:

Mezi další zajímavé vlastnosti, které u některých novinek najdete, je vnitřní osvětlení bubnu a zabudovaná Wi-Fi a tudíž možnost ovládání přes aplikaci. Díky speciální hadici je také možné sušičky napojit na vodovodní systém bez nutnosti vyprazdňovat nádobu na kondenzát, výrobce rovněž zdůrazňuje dobře přístupné filtry.

Jeden z uvedených modelů, sušička Gorenje DAP93SWI (18.990 Kč, viz foto), je určena pro až 9 kg prádla a mezi řadou programů najdete i rychlý 89minutový, samostatné ošetření párou a unikátní program pro ložní prádlo vybavený speciálním algoritmem proti zamotání velkých kusů prádla.

Číst 34 krát Naposledy změněno pátek, 25 říjen 2024 18:09

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.