sobota 20 duben 2024
Text Size

Trust eeWave S50: přes Bluetooth, ale s vlastním vysílačem!

S elegantním způsobem jak obejít problematické profily Bluetooth, přišla společnost Trust. K náhlavní soupravě totiž dodává svůj vlastní mini USB vysílač.

Foto: Trust

 

Černo-stříbrný bezdrátový „head-set“ je určen především pro hry, ale poslouží také například pro telefonování přes internet či docela obyčejný poslech hudby. Má otevřené náušníky (ploché mušle) a vestavěný otočný mikrofon, hlavový most je nastavitelný a ovládání hlasitosti a přehrávání se dělá přímo na jedné z mušlí, jak je vidět níže v detailu.

Díky miniaturnímu vysílači zasouvanému do rozhraní USB odpadají problémy s Bluetooth profily (více se o nich dozvíte zde – odkaz se otevírá do nového okna) a výrobce se chlubí i tím, že ke zprovoznění komunikace mezi sluchátky a počítačem dochází zcela automaticky. 

Frekvenční rozsah je 20 Hz-20 kHz, napájení je řešeno vestavěným akumulátorem, který se dobíjí přes konektor Micro USB. 

Trust eeWave S50 je určen je pro použití se stolním počítačem nebo notebookem s Windows či MacOS X a v ceně 1.589 Kč (56,99 € pro Slovensko), dostanete jak USB vysílač, tak dobíjecí kabel Micro USB. A také tříletou záruku.

 

 

 

 

Číst 6768 krát Naposledy změněno čtvrtek, 05 červen 2014 10:50

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.