úterý 23 duben 2024
Text Size

Awox Striim Light SL-W10: žárovka s reproduktorem

Energeticky úsporná LED žárovka s integrovaným reproduktorem se dá použít všude. Třeba i v koupelně. A znít z ní může klidně i romantická hudba…

Foto: Awox

 

„Žárovku“ umístíte do jakékoliv standardní lampy nebo světla a přes Bluetooth či Wi-Fi ji propojíte s přehrávačem, počítačem, chytrým telefonem nebo tabletem. Pak z ní můžete poslouchat muziku k čemuž stačí jen nainstalovat aplikaci AwoX StriimControl, která existuje ve verzích pro Android, iOS, Mac i počítače s Windows. 

LED žárovka je určena pro patici E27, má světelný výkon 475 lumenů a spotřebu 23 wattů při teplotě bílého světla 3 000 K. Přijde na 2.772 Kč, ale díky zabudovanému reproduktoru, váží plných 680 gramů! 

Zvukový výkon je však hodně překvapivý – plných 21 wattů!

 

 

Číst 4427 krát

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.