čtvrtek 28 březen 2024
Text Size

Sony Xperia M2 Aqua: vysoká odolnost proti vodě ve střední třídě

Telefony s vysokou odolností proti vodě patřily doposud ve střední cenové relaci spíše mezi ty vysloveně odolné, tedy oplácané à la „Caterpillar“. Sony nyní nabízí stejnou vodě odolnost v klasickém designu a to dokonce s krytím IP65/68!  

Foto: Sony

 

Cena mobilu nebyla oznámena, pouze to, že patří do střední třídy. Nicméně zabudován je čtyřjádrový procesor Qualcomm Snapdragon 400, 1,2 GHz, fotoaparát s čipem Exmor RS a rozlišením 8 mil. pixelů, technologie LTE pro ta nejrychlejší data (zaváděna je i u nás), akumulátor s kapacitou 2 300 mAh a LCD IPS displej s úhlopříčkou 4,8ʺ, tedy 12,2 cm. 

Xperia M2 Aqua se začne prodávat na podzim exkluzivně u Vodafonu a propojit ho budete moci chytrým náramkem Sony SmartBand SWR10. Nic dalšího oficiálně oznámeno zatím nebylo. 

 

 

 

 

Číst 3485 krát

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.