pátek 26 duben 2024
Text Size

Hotpoint MWHA 2022, MWHA 2322 a MWHA 2824: od mikrovlnky po horký vzduch a páru

V nerezu nebo v černé mají nové, volně stojící mikrovlnné trouby doplňovat vestavné spotřebiče řady Luce. Vnitřní objem je 20, 23 nebo 28 litrů a nabízejí až deset programů a bohaté příslušenství.  

Foto: Hotpoint

 

Tip Hotpointu: pro snazší čištění vnitřních stěn mikrovlnné trouby vložte půl citrónu do 300 ml vody a zahřívejte pomocí mikrovln na 100 % výkonu po dobu 10 minut. Nečistoty ze stěn se prý poté dají snadno setřít hadříkem.

 

MWHA 2022 B (MWHA 2022 X – nerez) s kapacitou 20 litrů, osmi automatickými programy pro vaření a zabudovaným grilem (bez funkce Crisp, horkého vzduchu a páry) přijde na 3.990 Kč.

Za MWHA 2322 B (MWHA 2322 X) s kapacitou 23 litrů, taktéž osmi automatickými programy, grilem a funkcí Crisp, včetně speciálního talíře (bez horkého vzduchu a páry) zaplatíte 4.990 Kč. 

Výhody mikrovlnné a klasické horkovzdušné trouby pak spojuje nejvyšší model MWHA 2824 B (černá), resp. MWHA 2824 X (nerez) prodávaný za 5.990 Kč. Má objem 28 litrů, otočný talíř o průměru 31,5 cm a nabídne gril, funkci Crisp pro rychlé zapékání, horký vzduch a možnost vaření v páře. V jednom spotřebiči je tak možné ohřát jídlo, grilovat maso, uvařit zeleninu nebo třeba upéct koláč.

Pomocí otočného voliče a elektronických tlačítek můžete vybrat z pěti úrovní výkonu nebo z deseti automatických programů pro vaření - Pizza, Maso, Brambory, Těstoviny, Zelenina, Ryby, Nápoje/Káva, Popcorn, Koláč, Kuře. 

Funkce „Rozmrazování“ se orientuje podle času nebo váhy potravin a sáhnout můžete i po více fázovém vaření ve kterém nastavíte až dva kroky najednou – například rozmrazování po dobu 5 minut a následný mikrovlnný ohřev po dobu 7 minut.

Pro vaření v páře dostanete nerezovou mísu s poklicí a spodní plastovou nádobou v níž se vyvíjí pára.

 

 

 

Číst 3863 krát

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.