čtvrtek 25 duben 2024
Text Size

Lenovo Yoga Tablet 2: tablet s projektorem  

Řada tabletů Yoga byla rozšířena o nové modely se systémem Android (viz foto výše) a Windows dostupné vždy ve velikosti 8ʺ a 10ʺ, tedy 20,3 cm, resp. 25,4 cm. U Androidu najdete ještě 13ʺ, tj. 33 cm. AKTUALIZOVÁNO  

Foto: Lenovo

AKTUALIZOVÁNO, 16.10., 6:00 h: kompletní technické parametry si stáhnete pod článkem (PDF, čeština, angličtina).

 

Posledně jmenovaný tablet se chlubí tím, že může pracovat i jako projektor. Všechny pak mají nový režim „Pověs“ a také vylepšený stojánek dovolující podle výrobce pevněji fixovat pozici. Zabudovány jsou procesory Intel Atom, Wi-Fi (volitelně 4G) a kamera s vysokým rozlišením.

Tablety s o. s. Android (foto výše a níže) pracují s verzí 4.4 a za osmipalcovou verzi zaplatíte od 5.999 Kč, za desetipalcovou od 7.999 Kč. Cena tabletu s projektorem oznámena nebyla. 

Verze s Windows budou mít v ceně (zatím neznáma) roční předplatné sady Microsoft Office 365, volitelně bude k dispozici připojení přes LTE (4G). Desetipalcový model bude dodáván s Bluetooth klávesnicí sloužící zároveň jako kryt tabletu.

 

 

 

 

 

Číst 4816 krát Naposledy změněno čtvrtek, 16 říjen 2014 05:48

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.