Vytisknout tuto stránku

Goclever Chronos Eco: chytré hodinky co vydrží a za 1.499 Kč!

Díky použitému monochromatickému displeji mají – podle výrobce – velmi dlouhou provozní dobu až 30 dnů. Displej má být navíc vždy dobře čitelný, a to i na přímém slunci! AKTUALIZOVÁNO   

Foto: Goclever

 

TEST hodinek najdete zde (stejné okno).

 

AKTUALIZOVÁNO, 18.12., 4:30 h: údaje podle tiskové zprávy nesedí, takže hodinky je možné zakoupit i jinde, jen jsem zatím nenarazil na zmiňovanou cenu (jsou dražší...)

Z napojeného mobilního telefonu dokáží zjistit kdo vám volá nebo kdo vám píše a mají také voděodolný design, takže v nich můžete plavat nebo se sprchovat, ale nikoli potápět. Jak vidíte, mají rovněž minimalistický design a rozměrné znaky. Zabudován je akcelerometr počítající zdolanou vzdálenost, kroky a spálené kalorie a Chronos Eco  rovněž zvládnou monitorovat váš spánek.

Displej je monochromatický a odolný proti poškrábání, ovládání zajišťují čtyři tlačítka na bocích. V ceně dostanete černý pásek i magnetické napájení.

Chronos Eco spolupracuje s chytrými telefony různých výrobců, podmínkou je operační systém Android 4.4 nebo iOS. Komunikace probíhá prostřednictvím Bluetooth  4.0, vestavěný akumulátor má kapacitu 110 mAh a má zajistit výdrž – za běžného provozu – po dobu 3 týdnů, v pohotovostním režimu pak až 4 týdny.

Hodinky se – velmi netradičně – zatím prodávají pouze v síti Kaufland za zaváděcí cenu 1.499 Kč.

 

 

 

 

Číst 3832 krát Naposledy změněno čtvrtek, 12 únor 2015 11:29