čtvrtek 28 březen 2024
Text Size

AVG Cleaner for Android Pro má prodloužit výdrž telefonu

Verze 2.2 přináší vylepšené profily akumulátoru, drobně pozměněné ovládání a podporu nastupující verze operačního systému Android 5. 

Foto: AVG Technologies

 

Nejvýraznější změnou mají být výrazně změněné Profily baterie dovolující kvalitnější optimalizaci využití akumulátoru podle konkrétních podmínek, resp. přímo místa, na němž se s mobilem právě nacházíte. Je tu i možnost ručního nastavení u něhož si můžete sami upravit vestavěné funkce jako Wi-Fi, Bluetooth či automatickou synchronizaci souborů. 

Do ovládání byly přidány přepínače On/Off, takže je na první pohled vidět, co máte vypnuto a co zapnuto. Navíc indikátor ihned prozradí, kolik provozního času můžete vypnutím té které funkce ušetřit. 

K automatickým režimů „Domov“, „Práce“ a „Auto“ byl přidán nový profil „Slabá baterie“, který přichází ke slovu při překročení určité hranice úrovně napájení, např. při 20%. 

Z dalších funkcí jmenujme například výpis aplikací spotřebovávajících nejvíce systémových prostředků, čištění nepotřebných souborů z mezipaměti či vyhledávání velkých souborů, jako jsou stažená videa.

 

Číst 3759 krát

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.