středa 24 duben 2024
Text Size

Gogen a Hyundai chystají aktualizaci chytrých televizorů

Pokud jste majitelé Smart TV jedné z těchto značek, možná jste zaregistrovali lednovou aktualizaci HbbTV. V dubnu pak přijde na řadu i zastaralý widget pro videopůjčovnu Voyo.  

Ilustrační foto: Gogen

 

Televizory Gogen a Hyundai se snad bez výjimky neaktualizují přes internet, nýbrž přes rozhraní USB prostřednictvím souboru nahraného na flash paměti. Proto se vždy takováto aktualizace nejprve musí stáhnout a pak nahrát na USB flash, přičemž se musí postupovat přesně podle návodu.

Aktualizovaná verze mini aplikace (widget), která by měla otevřít přístup do on-line videopůjčovny Voyo má být na webu obou značek k dispozici od 6. dubna 2015. 

Informaci o poslední aktualizaci firmwaru, zmiňovaném HbbTV (byla nutná kvůli změnám v archivu České televize), najdete u Hyundai Electronics zde (externí odkaz, nové okno).

 

Číst 4200 krát Naposledy změněno pátek, 03 duben 2015 02:26

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.