středa 24 duben 2024
Text Size

Gamee: nová herní sociální síť. A česká!

Novinka má nabídnout řadu miniher všech druhů a sdílení mj. i nejlepšího dosaženého skóre s přáteli třeba přes mobil či tablet. 

Foto: autor a Gamee

Gamee je nový typ sociální sítě na které namísto seznamování nebo klasického chatování najdete pouze hry. Ty můžete hrát společně s vašimi přáteli, kteří si aplikaci také nainstalují, přičemž můžete vzájemně porovnávat svá skóre nebo sledovat, kdo koho porazil.

V nabídce jsou arkádové hry, rychlé skákačky, ale také logické hry, včetně několika retro her na principu známého Tetrisu nebo nestárnoucího „hada“. Nechybějí ale ani závody aut, létající tučňák nebo vesmírná střílečka.

Momentálně nabízí Gamee jedenáct her, každý druhý týden pak přibude hra nová.

Zkušební provoz proběhl v Austrálii a v Turecku, kde se ukázalo, že ženy více hrají logické hry a muži arkádové.

Aplikace Gamee je pro české uživatele zdarma, a to jak v AppStore, tak v Google Play. K dispozici zatím je – vedle výše uvedených zemí – i pro Česko, Slovensko a Nový Zéland.

Číst 4232 krát Naposledy změněno úterý, 02 červen 2015 18:41

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.