čtvrtek 25 duben 2024
Text Size

Samsung Galaxy Xcover 3: tvrďák s IP67 a MIL-STD 810G

Outdoorová novinka s odolností vůči prachu i vodě, tedy krytím IP67 je hluboká necelý centimetr a používá displej s úhlopříčkou 4,5 palce, tedy s 11,4 cm. 

Foto: Samsung

 

Za 6.199 Kč získáte mobil schopný ponoření do metrové hloubky (může tam být až 30 min.) se speciální ochranou konektoru Micro USB a sluchátkového výstupu, takže nepotřebují samostatné kryty. Krom toho mobil odpovídá vojenskému standardu MIL-STD 810G, takže zvládá i teplotní šoky a otřesy.

Kromě hardwarových tlačítek na přední straně, má Xcover 3 na boku speciální stejnojmenné tlačítko, kterým se aktivují oblíbené funkce. Standardně je nastavena LED svítilna při krátkém stisknutí a fotoaparát při delším stisknutí. Po aktivaci foťáku lze také tímto tlačítkem fotit jednotlivé, resp. sériové snímky.

Oficiální technické parametry ke stažení (DOC, čeština) najdete za koncem článku v části „Stáhnout přílohy“.

Číst 4442 krát

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.