pátek 29 březen 2024
Text Size

Lenovo IdeaCentre A530: všechno hezky skladně a hliníkově Doporučený

Počítač typu „All-in-One“, nebo-li „všechno v jednom“, se v tomto případě vyznačuje především široce nastavitelným LCD monitorem (od -5° do 90°).  

Foto: Lenovo

 

 

Můžete ho tak využít jednak jako klasický počítač či notebook, nebo také jako na stole ležící PC pro zábavu. Nahrává tomu ostatně i zabudovaný multidotykový Full HD displej (1 920 x 1080 bodů) typu IPS, tedy s širokými pohledovými úhly, a úhlopříčkou 58,4 cm (23ʺ). 

Vše je vestavěno do hliníkového šasi a poháněno procesory Intel Core, což v nejvyšší variantě znamená i7. Zabudován můžete mít až 1 TB, a to buď na pevném disku nebo na SSD flash disku (à la „USB flash paměť“). 

Bohatou výbavu doplňuje například integrované Bluetooth, Wi-Fi, čtečka paměťových karet 6v1, několik rozhraní HDMI (odkaz se otevírá do nového okna) a na výběr také máte mezi DVD vypalovačkou nebo mechanikou Blu-Ray disků. O zvuk se starají reproduktory certifikované Dolby. 

Za Lenovo A530 zaplatíte od 31.777 Kč výše. 

Číst 10590 krát Naposledy změněno pátek, 09 leden 2015 04:04

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.