pátek 29 březen 2024
Text Size

Bosch KAG90AI20, KGE49AL41 a KAD99PI25: tři méně typické kombinované chladničky

Pokud máte pro chladničku k dispozici o pár centimetrů více volného prostoru, zkuste nějakou s šířkou 70 cm. Například KGE49AL41 nabídne vnitřní objem 412 litrů, což je ve srovnání s 60cm chladničkou o 20 % víc! 

Foto: Bosch

 

Uvedeny byly tři modely:

  • Bosch KGE49AL41 – volně stojící chladnička, šířka 70 cm, 30.290 Kč,
  • Bosch KAG90AI20 (viz foto výše a níže) – beznámrazová „amerika“, šířka 90 cm, 48.990 Kč,
  • Bosch KAD99PI25 – souprava chladničky a mrazničky (KSW36PI30 a GSD36PI20) spojená do jednoho celku o šířce 120 cm, 79.990 Kč.

Volně stojící KGE49AL41 dovolí do chladící části uložit například celý plech z trouby nebo dva hrnce vedle sebe. Pracuje v energetické třídě A+++ a zabudována je zóna prodlužující čerstvost ovoce, zeleniny, masa či drůbeže (nastavení provedete přes displej). Přihrádka ChillerBox umožňuje díky nižší teplotě uchovat ryby, maso nebo drůbež čerstvé až dvojnásobně dlouhou dobu a v další přihrádce CrisperBox zase můžete upravit vlhkost a tak výrazně prodloužit čerstvost zeleniny a ovoce.

Tzv. americká chladnička Bosch KAG90AI20 (foto v úvodu a dole) nabídne celkový objem 500 litrů, zabudovaný dávkovač studené vody a výrobník ledu. Navíc má v sobě zabudován malý domácí bar, tj. malá otvíratelná dvířka ve střední části chladničky, která nabízejí přímý přístup k chlazeným nápojům, takže nemusíte otevírat velké dveře. Ani zde nechybí speciální zóny a navíc se všude udržuje stejná teplota, tedy konstantní proudění chladného vzduchu.

Poslední novinka, Bosch KAD99PI25, představuje kombinaci dvou samostatných spotřebičů, chladničky a zásuvkové mrazničky, které vydrží bez elektrické energie výrazně déle, než klasická „amerika“ a nabídnou šířku plných 120 cm! I tak je do chladničky zabudován dávkovač studené vody a do mrazničky výrobník ledu. Jsou tu rovněž speciální chladicí/vlhkostní zóny pro delší uskladnění masa či zeleniny, mraznička i chladnička jsou beznámrazové.

Číst 4535 krát

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.