úterý 16 duben 2024
Text Size

Samsung WW8500 AddWash: pračka se dvěma dvířky a napojením na mobil

DOPLNĚNO  AddWash je něco jako „přidat prádlo“ a tato pračka i když má „dvířka“ vpředu to skutečně umožňuje. Stačí jen zmáčknout tlačítko Pause, otevřít druhá malá dvířka a přidat co potřebujete! Nebo naopak něco vyjmout… 

Foto: Samsung

DOPLNĚNO, 4.9.2015, 13:00h: Pračka je určena pro 7, 8, 9 a 12 kg. Všechny varianty se pro dovoz na český momentálně zvažují.

Samsung k tomu prý dospěl na základě výzkumu, který řekl, že přibližně 90 % evropských zákazníků by rádo přidalo další prádlo po započetí praní. V případě praček s předním plněním to však není jednoduché, navíc průzkum ukázal, že většina dotázaných je stále přesvědčena, že by se – po otevření dveří – „voda zcela jistě vyvalila ven.“

AddWash, představená na probíhajícím veletrhu IFA 2015 v Berlíně je tedy vybavena druhými malými dvířky s dětskou pojistkou, které dovolují nejen přidat prádlo, ale také prášek či aviváž kdykoli během pracího cyklu.

Pračka je navíc tak říkajíc chytrá, takže ji lze propojit s chytrým telefonem se systémem Android nebo iOS. Díky tomu máte kdykoli přehled o aktuálním průběhu pracího cyklu, ale také si můžete nastavit upozornění těsně před začátkem nového cyklu. Díky tomu tak lze například vložit jemné prádlo pouze na máchání, nebo ho naopak před ždímáním vyjmout!

Samsung WW8500 je vybaven invertorovým motorem s desetiletou zárukou, cyklem SuperSpeed, který vypere až 5 kg náplň za méně než hodinu a speciální technologií SpeedSpray, která vstřikuje vodu do bubnu za pomoci trysek, čímž se prací prášek nejen lépe rozpouští, ale ten zbytkový se rychleji odstraní.

 

Číst 4818 krát Naposledy změněno pátek, 04 září 2015 21:56

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.