čtvrtek 25 duben 2024
Text Size

Pipo U2: „s babkou“ na hry Doporučený

Za babku pořídíte tablet, který má zvládat i ty nejmodernější hry, používá displej typu IPS a má přístup na Google Play.  

Foto: Pipo

 

 

Prvním tabletem nové značky Pipo uvedeným u nás, je Pipo U2, který má – za 2.990 Kč – nabídnout hraní i těch nejmodernějších her a video v rozlišení Full HD. (Poznámka redakce: pokud se to samozřejmě potvrdí, protože to opravdu ani zdaleka není zvykem i ve vyšších třídách!)

Pomáhat mu v tom bude procesor Rockchip 3066 Cortex A9, 1,6 GHz s dvojím jádrem, čtyřjádrová grafická karta, gigabajt operační paměť RAM, 16 GB místa na flash disku a zmiňovaný IPS displej s úhlopříčkou 17,8 cm (7ʺ) s rozlišením 1 024 x 600 bodů. Krom toho tu najdete rozhraní Mini HDMI, Mini USB, mechaniku karty microSD (až 32 GB), výstup na sluchátka, Wi-Fi a Bluetooth 4.0. Zabudována je i dvojice reproduktorů (na zadní straně) a dvojice fotoaparátů.

Akumulátor má kapacitu 3 500 mAh, vše obsluhuje operační systém Android 4.1.

 

 

 

Číst 8841 krát Naposledy změněno pátek, 09 leden 2015 03:58

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.