pátek 29 březen 2024
Text Size

První akumulátorový tyčový vysavač Miele Triflex typu 3v1

Podle průzkumu Miele dává skoro každá třetí domácnost v Evropě přednost akumulátorovému vysavač. Tento trend neustále vzrůstá a na což reagují i výrobci. Foto: Miele

 

Novinka za 13.990 Kč nepoužívající sáček staví na konceptu 3v1 a jejím základním prvkem je tzv. PowerUnit skládající se z motorové jednotky, zásobníku na prach (0,5 l) a sedmi článkového akumulátoru Li-Ion s výdrží 60 nebo 120 minut (kapacita neudána, dobití za 4 hodiny).

Jak vidíte z úvodní fotografie, PowerUnit funguje jednak samostatně, jednak ji lze umístit pod rukojeť, nebo do spodní pozice, a lze také sejmout kartáč a vysávat látkové povrchy a přikrývky.

Na výběr je pět modelů v několika barevných provedeních: základní HX1, HX1 Performance, HX1 Runner, HX1 Cat & Dog (zaměřen na chlupy…:) a HX1 Pro, přičemž poslední dva jsou navíc vybaveny kartáčem s LED osvětlením.

Vysavač Miele Triflex je postaven na technologii Vortex se třemi filtračními stupni. Výkon motoru je 170 W (+ 50 W), regulaci obstarává třístupňový posuvný volič a určen je pro až 125 m2, případně až 250 m2 plochy.

Vysavač o celkové hmotnosti 3,7 kg můžete pomocí přiloženého držáku připevnit na zeď, dokáže ale stát ve svislé poloze i sám. V ceně dostanete elektrokartáč (nebo elektrokartáč s osvětlení) sací štětec, hubici pro čalounění a štěrbinovou hubici.

 

Číst 1449 krát Naposledy změněno pondělí, 20 červenec 2020 13:02

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.