čtvrtek 28 březen 2024
Text Size

Samsung Itfit aneb Je libo antibakteriální čističku s bezdrátovým dobíjením?

AKTUALIZOVÁNO: Specialitku, kterou využijete pro vyčištění mobilu, hodinek nebo třeba i vašich brýlí, sluchátek a dokonce i dálkových ovladačů, uvádí na český trh společnost Samsung. Foto: Samsung

 

AKTUALIZOVÁNO, 13. 10. 2020: použito záření typu UV-C (253,7 nm), tj. nejen proti bakteriím, ale i proti virům. Recenzi najdete tady.

Přenosná antibakteriální UV čistička Itfit (1.499 Kč) představuje zařízení, které podle výrobce pojme prakticky všechny druhy mobilních telefonů, včetně Galaxy S20 Ultra 5G. Její rozměry jsou 228 x 50 x 133 mm a hmotnost 370 g, takže čistička je sama o sobě tak říkajíc mobilní.

Zabudovány jsou duální lampy typu UV-C, které dovolují sterilizaci jak horního, tak spodního povrchu čištěného zařízení. Magnetický kryt Itfitu zajišťuje důkladné uzavření, povrch čističky je pogumovaný.

Výrobce udává, že „UV sterilizátor Itfit dokáže během 10 minut zlikvidovat až 99 % všech nebezpečných bakterií a choroboplodných zárodků, včetně Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa. Stačí vložit zařízení do zařízení, uzavřít a zapnout.“

Čistička rovněž podporuje bezdrátové dobíjení ve standardu QI s maximálně 10 W.

Test zařízení zde.

 

 

 

Číst 1630 krát Naposledy změněno sobota, 06 srpen 2022 10:08

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.