pátek 29 březen 2024
Text Size

Skylink se více zaměřuje na kvalitní obsah. Na jeho stanici roste zájem o ten, který u nás nikdo jiný nešíří

Společnost M7 Group oznámila, že hodlá na své stanici Skylink 7 nadále posilovat kvalitní a atraktivní obsah, což se projeví i ve videopůjčovně Skylink Live TV. Foto: Skylink

 

Prvním krokem tímto směrem bylo spuštění samostatného televizního kanálu Skylink 7 před jedním a půl rokem. Ten si i díky premiérám titulů jako jsou Domácí hřiště, Vítejte ve Švédsku či Zmijovisko pravidelně zapíná více než polovina předplatitelů služby Skylink. Právě na Skylink 7 se objeví i další unikátní novinky, zejména výtečný politický thriller Černý baron (odkaz níže).

ČTĚTE TAKÉ: Podzimní seriálová dramata: HBO přinese Vlast a Medvědín, Skylink 7 politický thriller Černý baron (recenze)

„Divácké preference a vysoká sledovanost exkluzivního televizního obsahu jasně ukazují, co diváci požadují. V rámci programové nabídky Skylink 7 i naší videopůjčovny Skylink Live TV roste zájem právě o filmy a seriály, které u nás nikdo jiný nevysílá. Nabídku exkluzivního televizního obsahu proto budeme dále rozšiřovat,“ říká Jaromír Glisník, člen představenstva společnosti M7 Group.

Stanici Skylink 7 lze sledovat nejen přes satelit, ale také s internetovou službou Skylink Live TV.

 

Číst 1327 krát Naposledy změněno čtvrtek, 24 září 2020 14:42

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.