čtvrtek 28 březen 2024
Text Size

Horkovzdušná fritéza Lauben Hot Air Fryer 2500WT pro smažení bez tuku

Pracuje v osmi režimech a už z nich vidíte, pro co je určena: hranolky, slanina, kuřecí paličky, krevety, steaky, sladké pečivo, zelenina a ryby.Foto: Lauben

 

Pokud vám ale nevyhovuje žádný z nich, můžete si sáhnout po manuálním nastavení teploty i pracovní doby. Vše se provádí přes dotykový displej na kterém je vidět i teplota a průběh smažení. Nechybí ani automatické vypnutí po předem nastaveném čase.

Lauben Hot Air Fryer (3.490 Kč) má podle výrobce vynikat i snadnou manipulací a teplotně odolnou rukojetí. Nádobu v níž vše připravujete, můžete mýt v myčce.

ČTĚTE TAKÉ: Chytrý rýžovar Lauben Low Sugar Rice Cooker 1500AT snižuje cukry a dovoluje vařit bez tuku

Další podzimní novinkou jsou tyčové mixéry Lauben Stick Blender 800 s výkonem 800 W, šesti rychlostmi a funkcí Turbo, které byly oceněny IF Design. V balení kromě mixéru najdete i dvojici nádob s protiskluzovým dnem a různé nástavce, včetně šlehací metly či extra nástavce na bramborovou kaši. Vše opět můžete dát do myčky nádobí.

V průběhu října se na trhu rovněž objeví další novinky, jako toustovač Lauben Sandwich Maker 800CW, indukční pěnič mléka Lauben Milk Frother 550BC, minimalisticky pojatý elektrický mlýnek Lauben Grinder 200ST a na digirevue už zmiňovaný rýžovar Lauben Rice Cooker 1000WB. 

 

Číst 1470 krát Naposledy změněno čtvrtek, 08 říjen 2020 18:46

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.