pátek 29 březen 2024
Text Size

Samsung v designových televizorech jede! Česko a Slovensko mezi pěti nejúspěšnějšími trhy

Největší světový výrobce televizorů letos poprvé přišel se třemi řadami tzv. lifestylových, designových, přijímačů a zjevně s nimi slaví úspěch. Foto: Samsung

 

Aktuálně je jeho každý dvacátý prodaný televizor s obrazovkou LCD QLED jedním z designových modelů a nese tedy označení The Frame (foto v úvodu), The Serif nebo The Sero. Česká republika je tak společně se Slovenskem pro Samsung jedním z pěti nejúspěšnějších trhů v Evropě z hlediska zájmu o tyto druhy televizorů.

ČTĚTE TAKÉ:

Samsung Sero s otočnou obrazovkou.

 

„Prvních 100 televizorů The Frame jsme dokázali prodat za pouhých šest týdnů po uvedení na trh,“ říká Michal Forejt, ředitel divize spotřební elektroniky ve společnosti Samsung Electronics Czech and Slovak a dodává: „Na první tisícovku prodaných kusů jsme se dostali již po 25 týdnech.“

Nejúspěšnější modelovou řadou je pak The Frame, který se umí změnit v obraz a k němuž se také dodávají barevné výměnné rámečky.

Samsung Serif.

 

Číst 1365 krát Naposledy změněno pondělí, 02 listopad 2020 10:56

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.