čtvrtek 28 březen 2024
Text Size

Mora uvedla dva klasické sporáky. Jeden s indukční deskou, druhý s plynovou…

Oba sporáky nabízejí, při šířce 50 cm, pečící troubu s objemem 70 litrů, trouba je vždy elektrická a má klenutou horní stranu pro rovnoměrnější pečení à la klasická pec na dřevo. Foto: Mora

 

Mora I 878 AW (12.990 Kč, energetická třída A) nabídne sklokeramickou indukční desku s dotykovým ovládáním přímo na desce, která navíc dovoluje spojit dvě plotýnky do jedné. Trouba jako taková má jedenáct různých programů a vedle klasiky jako je pečení, gril s ventilátorem i bez a horký vzduch, je tu i rychlý předehřev, rozmrazování, pomalé pečení při nízké teplotě a v neposlední řadě i EcoClean pro čištění vnitřku za pomoci  páry a bez chemických přípravků.

Mora I 878 AW.

Trouba má teleskopický výsuv umožňující bezpečnější manipulaci s plechy, nové závěsy dvířek s tlumením a ve spodní části je obvyklá úložná zásuvka pro příslušenství, jako jsou rošt, mělký plech nebo hluboký pekáč.

 

Mora K 878 AW.

Mora K 878 AW (11.490 Kč, energetická třída A) nabízí obdobnou výbavu jako výše uvedený sporák (včetně jedenácti programů), ale namísto indukce tu máme plynovou desku s hořáky jištěnými pojistkou. Jejich kryt představuje obvyklou dvoudílnou litinovou mřížku, která se však dá mýt v myčce na nádobí, a je tu i specialitka jménem digitální dotykový programátor. Ta dovoluje nastavit odložený start a konec pečení.

Mora K 878 AW - zapalování.
Číst 1423 krát Naposledy změněno úterý, 01 prosinec 2020 19:53

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.